Нашите професионалисти – хамали предоставят услуги . Имате нужда от човек за хамалски услуги? Е, не търсете повече, защото ние от хамали “STRONG” разполагаме с точните хора за това! Изберете професионален хамал от нас, обслужващ районите на София област. Ние предлагаме изключително добри цени за преместване на дома и офиса, както и всякакви товари.

Ние предоставяме услуги на преместване на домове, офиси и товари и хамалска дейност на фиксирана цена и не вземаме доплащане на етаж при повдигане и спускане на стоките. Животът в големия град е в разгара си и от време на време жителите му се нуждаят от помощта на силни момчета – хамали, които могат да вдигат врати, мебели и други тежки товари.

Постоянната конкуренция, борбата за клиента, осигурява развитие на някои фирми и води до затваряне на други. Тази тенденция не ни подмина. Ние непрекъснато работим върху нашите предложения, правим корекции и изменения, като вземаме предвид ситуацията на предлагане и изпълнение.

В конкуренцията се ражда най-добрата оферта за клиента, ние разбираме това и сме готови да предоставим на нашите клиенти услугите на товарачи евтино, ефективно.

Разработихме собствена стратегия, която даде на нашите клиенти следните предимства:

  • При нас ще получите денонощна услуга;
  • Гарантираме безопасността на вашия имот;
  • Нямаме надценки;
  • Работим с  квалифицирани служители;
  • Можете да платите –  чрез удобна платежна система.

Услугите на хамали, поръчани в нашата фирма, могат да се похвалят с тяхната професионализъм на разумна цена и солидно ниво на качество. Как успяхме да постигнем това? Отговорът се крие в оптимизиране на използването на работно време. В това много ни помогна опитът, който сме постигнали в тази област.

Преработихме подхода към логистичното регулиране на полевите екипи от товарачи. Сега те се контролират от център, който следи задръстванията в града и прокарва най-подходящия маршрут.

Благодарение на това пристигаме на мястото на поръчката за малко време!

Ние предоставяме услуги на товарачи евтино и ефективно на фиксирана цена и по всяко време удобно за клиента.

За нас работят само проверени от времето служители, много от които са в нашите редици повече от години. Провеждаме редовни курсове за обучение, въвеждаме нови методи на работа, които ви позволяват да извършвате работните процеси още по-бързо и по-добре.

За да поръчате услугите на хамалите при нас е правилното решение, нашите служители ще ви обслужват на най-високо ниво. Всяка задача: Преместване, повдигане на товар, цимент, пиано или преместване на къща с товарачи ще се изпълни качествено.