hamali-v-deistvieУслугите на товарачите се адресират главно, когато операциите по товарене и разтоварване обещават да бъдат сложни. Наемането на професионални хамали ще помогне да се опрости процеса и да се спестят имущество и средства.

Товаренето в София е много важен процес, който трябва да отчита всички най-малки нюанси, независимо от вида на товара. За извършване на такава работа е най-добре да наемете персонал за поддръжка и транспорт в една фирма, за да можете да оптимизирате значително разходите си. Освен това е много по-удобно да се работи с добре координиран екип, защото всеки от тях изпълнява ясно определената задача. Също така трябва да се обърне специално внимание на избора на транспорт, който ще съдържа всичко, подготвено за транспортиране, но няма да бъде твърде голям, за да не се плаща за излишно, неизползвано пространство.

Преди зареждането цялото имущество трябва да бъде внимателно опаковано в специални кутии, щайги или торби. Това позволява не само да се запази външния вид на нещата, но и е гаранция, че нищо няма да бъде счупено или загубено по време на транспортиране.

Професионалните фирми  предоставят квалифицирани хамали, за които товаренето в София е ежедневна работа, извършена до най-малките детайли. Те бързо ще се справят с демонтажа на мебели и оборудване, здраво и надеждно ще опаковат имота и ще натоварят в предоставения транспорт. В арсенала на професионални хамали има набор от всички необходими инструменти, които ви позволяват бързо да разглобявате шкафове, дивани и други мебели. Големите мебели, които не могат да бъдат разглобени – като например пиано, пиано или тежки домакински уреди, също не са проблем за тях, тъй като с помощта на специални проходи те лесно могат да се справят с тази задача.

Обръщайки се към нашата фирма можете да сте сигурни, че при обработка на товарите сте в добри ръце. Професионално обучените товарачи, използващи модерна манипулационна техника, ще гарантират деликатното боравене с товари при всички условия на транспорт.

Услугата за товарене и разтоварване на стоки се предоставя по избор, тоест срещу допълнително заплащане. Цената зависи от количеството изразходваното време  и сложността на такелажа (при движение на обемисти товари с голяма маса или нестандартни размери).

За висококачествено изпълнение на работата, необходимостта от товарене и разтоварване с помощта на хамали и специално оборудване трябва да се съобщава предварително, на етапа на сключване на споразумение или при заявление за доставка на товари.

В арсенала на “ Хамали „STRONG“  разполагаме с богат избор от превозни средства с различна товароносимост и модерно оборудване (косачки, крикове, лебедки). Цялата работа се извършва от квалифицирани хамали и такелажи със съответните умения, оборудване и инструменти.