бус-и-един-хамалИскате ли да изхвърлите всички стари мебели от апартамента преди голям ремонт? Искате ли да се отървете от ненужните вещи в претрупания апартамент? Разбирате, че толкова голямо количество стари мебели и други отпадъци не могат да се изхвърлят по прост начин? Планирате да поръчате всичко това, попаднахте на правилното място! Ние сме Хамали „STRONG“, занимаваме се с хамалски услуги, преместване и транспорт .

Нашата техника за транспортиране на боклук, притежаващи малки размери и голяма товароподемност, могат да премахнат всичките отпадъци наведнъж, което означава, че няма да се налага да харчите пари за допълнителни работи.

За съжаление, не всички жилищни територии са оборудвани със специални контейнери, за да изхвърлят големи по размер вещи (гардероби, дивани, кресла и др.) Или големи количества боклук. Невъзможно е всички тези неща да се оставят в обикновен контейнер, тъй като се наказва с глоба. Ще се радваме да Ви помогнем.

Какво друго можем да предложим на нашите клиенти:

  • Отстраняване на стари, неизползваеми и излишни мебели за изхвърляне;
  • Отстраняване на дивани, фотьойли, стари легла и матраци;
  • Демонтаж на вградени гардероби, мебелни стени, изваждане на боклука от претъпкания балкон.
  • Отстраняване на различни отпадъци от апартамент под ключ.

 Нашите хамалски услуги

  • Отстраняване на хладилници, газови и електрически печки, перални машини и друго оборудване;
  • Отстраняване на водопровод за рециклиране – тоалетни, стари чугунени вани, душове, бидета и мивки.
  • Демонтаж на санитарни кабини, плочки, интериорни врати.
  • Отстраняване на използвани или нови мебели от апартамента

Не трябва да изваждате ненужните мебели на площадката и да ги оставяте за дълго време, няма нужда да ги изнасяте на площадката до контейнерите за боклук – никой няма да ги вземе там и няма нужда да го съхранявате в апартамента си. Има нужда от един кратък разговор, който ще реши всичките ви проблеми и събирането на боклука  от Хамали „STRONG“.

Можете просто да поръчате пренасяне на мебели, без да прибягвате до услугите на нашите хамали, или да поръчате премахването на мебели, демонтажа и натоварването на машината от нашите експерти, които ще се справят със задачата възможно най-бързо и професионално. Също така сме готови да демонтираме стари и ненужни конструкции: Прегради, врати, вградени мебели, окачени тавани, водопроводни инсталации, както и да ги извадим и заредим в колата.

Персонал от опитни хамали под ръководството на бригадира ще ви спаси от необходимостта да събирате всички приятели и познати за помощ. Работещите в кратък срок ще извадят ненужните мебели, оборудване и водопровод от апартамента, а след това от входа; много внимателно и бързо го натоварете на борда на нашата газела.

Нашите хамали ще ви освободят от стари мебели, стени от 3-5 секции, пиано, баня и други обемисти и не много битови предмети.

Ние ще извадим и рециклираме мебели, както и ненужни предмети от вашия офис, апартамент, гараж, ще ви помогнем да почистите балкона или в килера.

Когато нашата компания участва в използването на мебели, до вас ще пристигне кола с товарачи, която при необходимост ще разглоби мебелите и ще разглоби старите домакински уреди. Всички ненужни неща внимателно изваждани от апартамента, запазвайки непокътнатите плитчини и пода на вашия дом, натоварени в колата и изхвърлени.