izvozvaneИскате ли да изхвърлите всички стари мебели от апартамента преди грандиозно обновяване?
Тук възниква проблемът: Как да се отървем от ненужните неща без да ни създават проблеми …

Готови сме да ви помогнем!

Ние сме Хамали „STRONG“, занимаваме се с хамалски услуги, преместване и транспорт на територията на град София, цялата страна и чужбина. Имаме много години опит и преместени домове, офиси и товари, затова знаем как да го направим възможно най-бързо, ефективно и най-вече на добра цена.

Ние транспортираме, мебели с малки размери и голяма товароподемност, можем да премахнем всичките ненужни и стари мебели наведнъж, което означава, че няма да се налага да харчите пари за нов курс.

Какво друго можем да предложим на нашите клиенти:

  • Отстраняване на стари, неизползваеми и излишни мебели за изхвърляне;
  • Отстраняване на дивани, фотьойли, стари легла и матраци;
  • Демонтаж на вградени гардероби, мебелни стени, мецанини, изваждане на боклука от претъпкания балкон.
  • Отстраняване на различни отпадъци
  • Отстраняване на изтекли хладилници, газови и електрически печки, перални машини и друго оборудване;
  • Отстраняване на водопровод за рециклиране – тоалетни, стари чугунени вани, душове, бидета и мивки.
  • Демонтаж на санитарни кабини, плочки, интериорни врати.

Отстраняване на използвани или нови мебели от апартамента

Не трябва да изваждате ненужните мебели на площадката и да ги оставяте за дълго време, няма нужда да ги изнасяте до площадката до контейнерите за боклук – никой няма да го вземе там и няма нужда да го съхранявате в апартамента си. Имате нужда от нашите халали, които ще решат всичките ви проблеми.

Можете просто да поръчате изхвърляне на мебели с транспорт и прибягване до услугите на нашите хамали, или да поръчате премахването на мебели, демонтажа и натоварването на от нашите хамали, които ще се справят със задачата възможно най-бързо и професионално. Също така сме готови да демонтираме стари и ненужни конструкции: Прегради, врати, вградени мебели, окачени тавани, водопроводни инсталации, както и да ги извадим и заредим в колата.

Нашите хамали ще ви освободят от стари мебели, стени от 3-5 секции, пиано, баня и други обемисти и не много битови предмети.

Ние ще извадим и рециклираме мебели, както и ненужни предмети от вашия офис, апартамент, гараж, ще ви помогнем да почистите балкона или в килера.

Когато нашата фирма участва в използването на мебели, до вас ще пристигне кола с хамали, която при необходимост ще разглобим мебелите и ще разглобим старите домакински уреди.

Всички ненужни неща внимателно ще бъдат изваждани от апартамента, запазвайки непокътнатите плитчини и пода на вашия дом, потопени в колата и изхвърлени.

Ще вършим работата си бързо и професионално навреме

Разходите за премахване на мебели за изхвърляне зависимост от количеството на този боклук, спецификата и района, от който трябва да бъдат отстранени.