Поръчка на транспорт

Фирма за транспортиране, пренасяне и извозване на отпадъци, вещи и предмети от всякакъв характер има огромен опит в областта на автомобилния транспорт. Гарантира надеждността и ефективността на превоза на стоки и предмети и предлагаме тази услуга на конкурентна цена Разполага със съвременни превозни средства от различни марки и мощности.

фирмата работи в комплекс и предлага не само превоз на товари по шосе, но и цяла гама от допълнителни услуги: Товаро-разтоварни операции, складиране на стоки в склад, застраховка, лицензиране, митническо оформяне на стоки, бързо изпълнение на съответните документи и т.н. и се уверете, че поръчката ви е доставена точно в определеното време по оптималния маршрут.

Квалифицираните специалисти обработват своевременно заявление за превоз по шосе, избират подходящи превозни средства и изчисляват точната цена на услугата.

За международна доставка, нашата организация предлага:

Ефективност

Най-често международната доставка на стоки се извършва по шосе. За да избегнем закъснения по пътя, първо, внимателно разработваме маршрута (включително възможните заобикаляния). Второ, много внимателно следим състоянието на нашия товар. Всяко от над 1000 единици оборудване редовно се подлага на поддръжка, за да се избегнат аварии на пътя.

Сигурност

Нашата организация поема международния товар за всякакви стоки, включително чупливи или изискващи специални температурни условия. Ние ще Ви помогнем да опаковате правилно Вашия имот, за да избегнете евентуални повреди, внимателно ще бъде натоварен и сигурно закрепен. В допълнение, в момента на доставката, ние сме напълно отговорни за вашите стоки.

Високо ниво на обслужване

Осъществявайки международен превоз на стоки по шосе, ние предоставяме на клиента допълнителни услуги: Съдействие при подготовката на необходимите документи на стоки, подготовка и придружаване на пратката, застраховка и т.н. На всеки етап от изпълнението на поръчките, само компетентни служители ще си взаимодействат с вас, винаги готови да отговорят на вашите въпроси.

Разумни цени

Конкретните разходи за международна доставка зависят от вида и количеството на стоката, както и от разстоянието на транспортиране. Във всеки случай обаче се опитваме да сведем до минимум разходите на клиента, да разработим най-добрия маршрут и да изберем най-икономичния транспорт.

За междуградска доставка

Фирма, която се занимава с извозване на вещи и предмети от всякакъв характер организира Вашия ход в най-малкия детайл: От разглобяването на мебелите до монтажа в местоназначението, от попълването на специални документи за  транспортирането на особено тежки и обемисти предмети. Доставяме стоки с извънградски транспорт. При атрактивна цена можете да поръчате услуги за придвижване, включително разглобяване, опаковане и сглобяване на мебели, прехвърляне на крехки продукти.

Доставка на контейнери

Контейнерните превози по света се считат за един от най-удобните и достъпни методи за доставка, както за бизнеса, така и за физическите лица. По този начин е възможно да се транспортират всякакви количества стоки по море, въздух и железопътен транспорт. Въпреки това, най-често срещаните контейнерни доставки на стоки са по шосе.

Във всеки случай, тази логистична услуга е много популярна поради някои предимства:

Ефективност – контейнерният превоз на стоки предполага опростена система за координиране на пратките с администрацията на пристанища, летища, железопътни гари и контролно-пропускателни пунктове. Това пряко засяга скоростта на доставка.

Сигурност – контейнерните превози, особено ако се извършват по шосе, не изискват голям брой операции по товарене и разтоварване. И дори когато се движат стоки, стоките са под надеждна защита. Самият контейнер в този случай действа като надеждна твърда опаковка.

Универсалност – организацията на транспортирането на контейнери по шосе е еднакво по света. Това означава, че ако искате да изпратите контейнера в друга страна, превозвачът няма да има никакви проблеми с товаренето, разтоварването и закрепването.

Защо трябва да поръчвате превоз на стоки с контейнери?

Защото с нас вашите стоки ще бъдат доставени навреме и в пълна безопасност. Транспортирането на контейнери се извършва с помощта на опитни специалисти (спедитори, логистика, шофьори) и най-модерните превозни средства, които редовно се подлагат на поддръжка.

Опитваме се да предоставим на клиента най-благоприятните условия за сътрудничество. Специфичната цена на услугата зависи от обема на транспортираните стоки и разстоянието, до което контейнерите се доставят в чужбина. Нашите редовни и големи клиенти имат право да разчитат на приятни отстъпки и бонуси.