Услугите на превозвачите осигуряват изпълнението на всякакви задачи, свързани с движението на товари, което включва товарене и разтоварване на различни товари.

Непрекъснатото подобряване на дейностите и високото ниво на обслужване се съчетават с поддържане на взаимно изгодно ниво на цените за всички видове услуги. Нашите цени ще позволят на всеки клиент да планира бюджета по-рационално и да спести финанси при решаване на проблема с товаренето и разтоварването на стоки.

Услугите на нашата фирма са особено търсени при транспортирането на обемисти вещи. Нашите хамали извършват всички видове такелаж, използвайки само професионално оборудване. Екипирането включва товарене, разтоварване и транспортиране на тежки предмети и оборудване: сейфове, банкомати, музикални инструменти. Тарифите се изчисляват въз основа на транспорт за всеки килограм тегло.

Ако искате да запазите мебелите си при транспортирането непокътнати, въздържайте се от помощта на случайни помощници или работници по простата причина, че тази ситуация изисква хамали с опит. Само професионалисти ще изпълнят тази задача, без да навредят на вашия имот. Използвайки услугите на товарачи с богат опит, ще решите всички проблеми много бързо и без загуба.

Екипът ще направи за вас:

 • Преместване, сортиране, опаковане, разтоварване в склада;
 • Преместване в нов офис, жилищна сграда с товарене, опаковане, транспорт и разтоварване на мебели, домакински уреди и друга собственост;
 • Разтоварване на камиони и вагони;
 • Превоз на деликатни вещи, музикални инструменти;
 • Услуги за такелаж, транспорт на цялостно оборудване, движещи се имоти и съоръжения на предприятието;
 • Транспортиране на големи предмети (банкомати, сейфове, игрални автомати, контейнери).
 • Винаги можете да се свържете с нашите хамали и да намерите набор от услуги, които са подходящи за вас.

Специални изисквания

Професията на хамалите изглежда елементарна само на пръв поглед. Разграничаваме отделните видове услуги, за които избираме отговорни работници за конкретни параметри, опит и обучение. За стоки със специални изисквания за транспорт се предлагат служители с богат опит и умения. Нашите служители са еднакво внимателни към различни видове работа, от товарене на дървен материал до антични продукти.

Спестяваме вашето време и пари, гарантирайки само най-добрия резултат.

Защо е изгодно при нас?

Ние постоянно следим нашите служители, тяхната квалификация и умения.

Ние ви гарантираме, че:

 • Експертите ще подберат най-добрите кандидати за работа с вашите стоки;
 • Всички наши хамали внимателно ще се справят с вашия имот;
 • Ще предложим на кандидатите с подходяща физическа подготовка за работа с тежки товари.
 • С обширна база данни от обучени работници, ние сме готови да предоставим на отделен специалист или екип задачи с различна степен на трудност еднократно или постоянно.