moving

Купуването на висококачествени мебели, актуализиране на ситуацията или преместване в нов дом със сигурност са приятни събития. Въпреки това, за да се транспортират мебелите, вие може да се нуждаете от специални превозни средства и квалифицирани хамали.

Когато става въпрос за обемисти и тежки предмети (шкафове, дивани, стени), такива мебели трябва да се обработват преди транспортиране. Необходимо е да не се развалят покритието или тапицерията, да се запазят всички аксесоари, да се опаковат всяка врата, рафтове и особено огледала и стъклени повърхности. Висококачествената опаковка ще предпази мебелите от повреди и драскотини.

Фирмата Хамали „STRONG“ извършва транспорт на мебели, разплащането, монтажа и опаковането трябва да бъдат включени в таксата за услуги. Хамалите разполагат с необходимите инструменти и материали, за да разхлабят внимателно всички елементи, да опаковат дори малки части от аксесоари и успешно да транспортират имота на адреса, посочен от клиента.

Ако е необходимо, мебелите ще бъдат транспортирани ръчно, дори ако трябва да разглобите или вдигнете нещата до горните етажи на високи сгради. Служителите на нашата компания са достатъчно опитни, така че вероятността да повредите мебелите в процеса на транспортиране е минимална. Дори ако това се случи, ние се ангажираме напълно да обезщетим причинената вреда.

Транспорт на мебели

Ние използваме изключително квалифицирани хамали, които могат професионално да разглобяват и сглобяват каквито и да било мебели, включително скъпи и тежки антични модели.

Ние предлагаме най-достъпните цени за товарене и транспортни услуги. Часът на работа на един човек ще струва 180 рубли. И колко хамали да привлекат за изпълнение на работата – клиентът решава сам. Можете да поканите двама души за целия ден или да се обадите на една или две бригади и да свършите работата за няколко часа.

Броят на предоставяните от компанията услуги включва не само транспортирането на мебели с носачи, но и възможността за наемане на превозни средства за превоз на стоки. Ние ще изберем най-подходящия автомобил за доставка на вашите вещи и няма да ви се налага да плащате наем за полупразна кола. Важно е нашите машини да имат специално оборудване за транспортиране на мерни и нестандартни мебели, специални скрепителни елементи и трайни ремъци. Това ви позволява сигурно фиксиране на товара в тялото и избягване на движенията му по време на движението на автомобила.

В допълнение към такива услуги като разглобяване или сглобяване на мебели, ние можем да предложим на клиента работа по натоварване и такелаж с всякаква степен на сложност. Внимателно транспортирайте чупливи предмети, опаковайте лични вещи или почистете мокрото помещение, демонтирайте домакинските уреди и цифровото оборудване, повдигнете пианото на 9-ия етаж без асансьор или премахнете голям, тежък сейф от вашия апартамент. Нашите служители могат да решат проблема с изхвърлянето на старите ненужни мебели и изваждането на боклука, който трябва да остане след напускане на апартамента.